Hyvinvointi- ja raakaravintomatka Thaimaahan

Steps

Haluaisitko loikoilla palmujen katveessa talvella?

Nauttia auringonpaisteesta, ihanista retkistä ja luennoista? Rentoutua joogassa ja hieronnoissa? Uida lämpimässä meressä, shoppailla ja syödä herkullista ruokaa?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kohtaan “kyllä!” tämä matka on juuri Sinua varten 🙂. Tule siis ikimuistoiselle kahden viikon hyvinvointi- ja raakaravintomatkalle Thaimaahan!

Paikkoja on majoituksen vuoksi rajallinen määrä, varaa siis paikkasi pian. Autamme puhelimitse (sovittuna aikana) lentojen varauksessa. Alla kuvaus matkasta, kyselyt sähköpostitse: anita@raakaravinto.net. Varauksen jälkeen saat vahvistuksen ja ennakkomaksun tiedot.img_4060

Kahden viikon hyvinvointi- ja raakaravintomatka Thaimaahan, Koh Samuin saarelle 9-23.2.2017

MATKAAN SISÄLTYY: 

Majoitus 2 viikon ajaksi. Oma 25 neliön bungalow uima-altaan vieressä. Pieneen uimarantaan matkaa vain n. 50 metriä. Queen size sängyllä (n. 150 cm leveä, tarkistettu majoituspaikasta). Ilmastointi, kylpyhuone kuumalla suihkulla ja ilmainen wifi. Tallelokero.

* Huoneessa saa majoittua max 2 henkilöä. Mikäli haluaisit majoittua samassa huoneessa toisen henkilön kanssa, katso alta alennettu hinta, silloin saatte kumpikin alennusta matkan hinnasta.

img_3048

Bungalow majoitus

Majoitus on lähellä palveluja, mutta merenrannan välittömässä läheisyydessä. Paikka on hyvin suosittu ja sen yhteydestä löytyy myös arvostettu ravintola (paljon myös kasvis- ja vegaanista ruokaa sekä raakaravintovaihtoehtoja). Ravintola on osin ulkona. Voit siis ruokaillessa ihailla merimaisemia ja upottaa varpaasi hiekkaan jos haluat :). Ravintola on auki aamusta iltaan. Majoituspaikassa on mahdollista ottaa myös hierontoja ja käydä mm. yrttihöyryhuoneessa.

img_3042

Majoituksen yhteydessä oleva suosittu puutarhamainen ravintola meren äärellä

– 3 kokopäiväretkeä

Teemme upeita retkiä, yht. 3 retkipäivää, sisältäen opastukset, autokuljetukset, pääsymaksut ja juomia.

Kohteina mm. Vesiputous, Big Buddhan temppelialue, Perhospuutarha, Hin Ta & Hin Ya- kivet, Maisema-ajelu upean viidakkotien halki, Green Life Cafe, Silver Beach, Vikasan Life Cafe-ravintola sekä Iltamarkkinat. Lisäksi upea yllätyskohde ;).  

Joogaa

Yhtenä retkipäivänä teemme lisäksi retken joogakeskukseen, missä meille ohjataan yksityinen joogatunti meren äärellä. Sisältää ruokailun joogan jälkeen.

– 2 x 90 min jooga majoituspaikassa (joogaretken lisäksi)

– 2 x 1 h hemmotteleva aromaöljyhieronta majoituspaikassa

Massage

Hyvinvointiluento (stressinpoistomenetelmät)

– Raakaravintoluento

– Taksikuljetukset lentokentälle ja takaisin

img_5122

Näkymä Vikasan Life Cafesta auringonlaskun aikaan, no filter! Kaikki Vikasan raakaravintoannokset (sekä osan lämpimistä ruuista) on suunnitellut huippukokki Boris Lauser. Vierailemme Vikasassa matkan aikana yhden tai useamman kerran.

 

– Laaja yksityiskohtainen infopaketti sähköpostitse, johon sisältyy mm. tulo-ohjeet, mitä kannattaa ottaa matkalle mukaan ja mitä saa paikan päältä, hintatasoista ravintoloissa sekä tietoa kohteista.

– Tervetuliaisjuoma

– Infot ja palvelumme paikan päällä, huolehdimme että matkasi on mahdollisimman ihana ja saat keskittyä vain rentoutumiseen ja itsesi hemmotteluun. Saat myös korun muistoksi matkasta.  

Matkan hinta on vain 1390e Elävä Raakaravinto Ry:n jäsenet, 1430e ei-jäsenet, josta ennakkomaksu 160e. (Loppuosalle on pidempi maksuaika, kysy vaihtoehdoista).

* Majoittuessa samassa bungalowissa toisen henkilön kanssa, matkan hinta on 1080e Elävä Raakaravinto Ry:n jäsenet, 1120e ei-jäsenet.

Varatessasi paikan saat vahvistuksen sähköpostitse, ennakkomaksun tiedot ja lisätiedot lentojen varauksesta. 

Tällä hetkellä lentojen hinta on edullinen. Lentojen hinnat nousevat mitä lähemmäksi matkustusajankohtaa mennään ja riippuen koneiden paikkatilanteesta..

img_3255

Järjestäjinä ja matkan oppaina toimivat yrittäjät Anita ja Sami Vesamo Rymättylästä.

Anita on pitänyt Raakaravinto.net blogia ja Raakaravinto- facebook sivua vuodesta 2011. Ja raakaravintokursseja, koulutuksia sekä konsultaatioita noin viitisen vuotta. Molemmat ovat käyneet mm. pitkän henkisen hoitajan ja henkisen opettajan koulutuksen. Sekä toimineet vapaaehtoistyönä henkisen keskuksen vetäjinä (meditaatio, kurssit, hoidot, konsultaatiot) n. 8,5 vuotta.

Halutessa Anita pitää matkalla myös ravintokonsultaatioita.

Olemme matkan aikana käytettävissä, voit aina kysyä neuvoa. Voimme opastaa lisäksi halutessa myös muihin saaren aktiviteetteihin kuin yllä olevat. Olemme vierailleet usean kerran Samuilla ja mm. syöneet kaikissa saaren raakaravintoa tarjoavissa paikoissa (jotka tiedämme). Matkan aikana sinun ei tarvitse olla millään tietyllä ruokavaliolla. Saat syödä juuri sellaista ruokaa kuin haluat ja itsellesi sopii :). Erilaisia ruokapaikkoja löytyy ja majoituspaikan ravintolassa on runsas valikoima.

Paikkoja on majoituksen vuoksi rajallinen määrä, varaa siis paikkasi pian! Autamme puhelimitse (sovittuna aikana) lentojen varauksessa. Kyselyt sähköpostitse: anita@raakaravinto.net. Varauksen jälkeen saat vahvistuksen ja ennakkomaksun tiedot.

Yhteistyössä Biomed, Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Elävä Raakaravinto Ry

img_5822

 

 

 

Facebook comments:

comments