iHerb-alennuskoodi

Alennuskoodilla ALO275 saat iHerbiltä 5 $ alennusta ensimmäisestä tilauksesta.

iHerbillä on laaja valikoima, yli 20 000 tuotetta. Mm. superfoodeja, vitamiineja, ravintolisiä, luomukosmetiikkaa, raakaravinto-proteiineja yms. Paljon sellaista tavaraa mitä ei saa Suomesta mistään. Vaarana on jäädä tuntikausiksi selailemaan kaikenlaista mielenkiintoista supplementtia 🙂 Hakusanat auttaa kun etsii jotain tiettyä juttua.

Tuotteet on tullut noin 2 viikossa Suomeen, tai alle. Hyvää kannattaa odottaa. Toimituksen saa 4$:lla (n. 3€) lentopostitse, kun tilauksen yhteispaino jää alle 1 361 g ja yhteissumma alle 80$. Kun on tilaamassa, siellä näkyy tuotteen ‘shipping weight‘  ja summa, joista helposti laskee paljonko voi vielä tilata.

Eilen saapui hartaasti odotettu Raw superproteiini (nam), camucamu-jauhe ja luomushampoo. Tuotteista lisää myöhemmin. Paketti tuli suoraan postilaatikkoon! Ehkä isommat kuitenkin tulee yleensä postiin. Tai kun omistaa postiluukun, eikä laatikkoa.

iHerbin etusivulla on ihan alareunassa ‘Shipping’, josta pääsee sivulle, jonka alaosassa International AirMail. Siitäkin voi katsoa painorajat ja muuta tietoa.

Eli koodilla ALO275 saat alennuksen ekasta iHerb-tilauksesta.

Facebook comments:

comments