Konsultaatiot

_L3A5834

 

Oletko kyllästynyt raskaaseen ja tukkoiseen oloon? Haluatko voida paremmin? Lisätä elinvoimaisuutta arkeen? Syödä puhtaammin? Saada tukea pysyvään ruokavaliomuutokseen? Ehkä pudottaa painoa? Lisätä raaka- ja elävän ravinnon määrää ruokavalioon?

Varaa aika suosittuun konsultaatioon!

Olen pitänyt Raakaravinto.net-blogia, kokkauskursseja, luentopaketteja ja konsultaatioita raaka- ja elävästäravinnosta vuodesta 2011. Olen ollut kasvissyöjä 19 vuotta. (Lisää tietoa ‘Minusta’-sivulla).

Pidän henkilökohtaisia konsultaatioita raaka- ja elävästäravinnosta. Konsultaatiossa käydään läpi nykytilannetta, haluttuja muutoksia, toiveita,  ja miten saada ne toimimaan arjessa. Saat käytännön vinkkejä ja tietysti paljon tukea ja innostusta ruokavalion totettamiseen. Saat myös maukkaita reseptejä, joita on helppo toteuttaa kotona. Voit olla millä tahansa ruokavaliolla ja halutessasi lisätä siihen vähitellen raaka- ja elävänravinnon osuutta.

 

Konsultaatio-ajoista voit sopia sähköpostitse: anita@raakaravinto.net. 

Puhelinkonsultaatio 30 min, hinta 40 €. 

Puhelinkonsultaatiota varten voit miettiä etukäteen asioita mistä haluat puhua ja mitä muutoksia toivoisit omaan ruokavalioosi. Halutessa voit lähettää sähköpostitse kysymyksiä ennen puhelinkonsultaatiota.

 

Teen asiakkaan kotona tapahtuvia konsultaatioita pääsääntöisesti Turun seudulla ja lähikunnissa. Mm. Raisio, Naantali, Masku, Nousiainen, Rusko, Kaarina, Parainen. Sovittaessa myös kauempana. Konsultaatioon voidaan haluttaessa yhdistää myös mm. ostoksilla käyminen yhdessä, mikä helpottaa raaka-aineiden hankinnassa. Asiakkaan kotona tapahtuvassa konsultaatiossa voidaan myös valmistaa yhdessä ruokia/ voin tehdä niistä näyttöjä.

Konsultaatio asiakkaan kotona 45 min-1h, hinta 60 €, + matkakulut sovitusti, kohteesta riippuen.

 

* En ole terveydenhoidon ammattilainen. Konsultaatio ei korvaa lääkärin ohjeita tai lääkitystä. Se on vain suuntaa antava ja tuo tukea terveellisemmän elämän luomiseen ja ylläpitoon.