Laitteita raakaravinnon valmistamiseen

 

 

Minulla on muutama laadukas laite, millä valmistan ruokia. Kun laitetta käyttää paljon, on hyvä panostaa laatuun. Excaliburin kuivuri ajastimelle on osoittautunut tehokkaaksi, ollut meillä paljon käytössä muutaman vuoden. Kuivurit pitävät aina jonkun verran ääntä, niin on kätevää jättää päälle esim. työpäivän ajaksi.

 

SSJ-import Oy on suomalainen yritys Seinäjoelta, joka myy mm. Excalibur ruokakuivureita, blendereitä, mehustimia ja monia muita terveelliseen ruokaan liittyviä laitetta. Yritys panostaa hyvään asiakaspalveluun, nopeisiin tuotetoimituksiin ja useimmiten asiakas saa tuotteen itselleen kahden päivän aikana. Yrityksen kautta toimii suomalainen takuu, eikä ole tarvetta neuvotella esim. ulkomaalaisen yrityksen kanssa. Tämä helpottaa monille tilaamista.

Tuote-esittelyssä Excalibur:

Excalibur on yksi vanhimmista alalla olleista yrityksistä ja se on ollut kuivaamisteknologian edelläkävijä jo vuodesta 1973. Yritys on kehittänyt kuivaamisteknologiaa koko elinkaarensa ajan ja sillä on useita kuivaamistekniikan innovaatioita ja patentteja; kuten vaakasuoran kuivaamistekniikan Parallex®- järjestelmä ja Hyperware®- järjestelmä, jonka ansiosta ruoka kuivaa tasaisesti jokaisella alustalla. Useiden yrityksen innovaatioiden ansiosta ruuan kuivaaminen on turvallisempaa, nopeampaa ja helpompaa.
Excalibur laitteissa ei tarvitse vaihtaa kuivausalustojen paikkoja tai siirrellä ruokaa kesken kuivauksen, koska ruoka kuivaa tasaisesti joka alustalla. Tehokkaan tuulettimen ja säädettävän termostaatti-ohjatun ilmankierron ansiosta jokaiselle alustalle muodostuu oma tasainen ilmankierto. Excalibur kuivaimien neliönmallinen muoto mahdollistaa ruuan vaakasuoran kuivaamisen, jolloin ilma voidaan tasaisesti puhaltaa laitteen takaosasta. Järjestelmä mahdollistaa tasaisemman ilmavirtauksen kuin pyöreät kuivaajamallit, jossa ilma puhalletaan alhaaltapäin. Pyöreissä malleissa joudutaan usein myös siirtämään ruokaa kesken kuivauksen juuri huonomman ilman kierron johdosta. Excalibur kuivaimia pidetäänkin markkinoiden tehokkaimpina kuivureina. Laitteet ovat valmistettu korkeatasoisista materiaaleista ja ne on helppo pitää puhtaana. Laitteen kuivausalustat voidaan pestä astianpesukoneen ylimmällä tasolla. Excalibur kuivaimet valmistetaan yrityksen omassa valmistuslaitoksessa Sacramentossa, Californiassa. Excalibur kuivureissa on 26- tunnin ajastin, joka mahdollistaa ruuan kuivaamisen esim. yön aikana.

SSJ-importin laitteista saat 5 % alennusta koodilla raakaravinto.

 

Facebook comments:

comments