Minusta

Hei!

Olen Anita Vesamo (os. Salo) ja ylläpidän Raakaravinto.net-blogia ja Raakaravinto-facebooksivua. Rakkaudesta kasvissyöntiin ja erityisesti raaka- ja elävään ravintoon. Toivon että saat blogista paljon iloa, vinkkejä ja inspiraatiota raakaravinnon parissa!

Olen ollut kasvissyöjä 19 vuotta, josta n.14 v (päivitetty 2015 :)) vegaaniruokavaliolla (paitsi hunaja). Olin kasvisravintolassa töissä muutamia vuosia, mistä sain lisää hyviä vinkkejä mm. raaka-aineiden käsittelyyn, salaattipöydän valmistamiseen ja itujen hoitoon.

Raakaravintoa kokeilin ensimmäisen kerran 90-luvulla. Elsa Ervamaan kirja Elävä Ravinto teki silloin minuun vaikutuksen ja halusin itse kokeilla. Aloin idättää erilaisia ituja, tein mm. viherlautasia ja avokadokastikkeita. Ihmettelin joka aterian jälkeen energisoivaa, ihanaa oloa mikä ruuasta tuli. Ns. kokonaan raaka- ja elävällä ravinnolla olen ollut nyt nelisen vuotta. Suosin mahdollisuuksien mukaan luomua ja kotimaista. Lempilounaspaikkani Turussa on Eliksiiri. Rakkauksiini kuuluu meditaatio, saaristo, luonto ja maastoratsastus.

Olen yrittäjä. Pidän kursseja, luentoja ja henkilökohtaisia konsultaatioita raaka- ja elävästäravinnosta, lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomen alueella.

Jos haluat ilmoittautua kurssille tai olet kiinnostunut yhteistyöstä, niin ota yhteyttä!

Anita@raakaravinto.net

Voit myös laittaa viestin Ota yhteyttä-lomakkeen kautta. (Silloin tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein!)

Ylempi kuva: Pasi Leino