Pure HERO – Turun ilo ja ylpeys

IMG_8410

Miksi Turkuun kannattaa tulla kauempaakin? No tietysti Pure HEROn raakakahvilan takia! :). On Turussa tietty jotain muutakin kivaa koettavaa ja nähtävää, mutta kulinaristiset raakaruuan ystävät voivat vaeltaa Turkuun ihan vaan herkuttelemaankin.

Muutama vuosi sitten, kun Purea ei vielä ollut ollenkaan, toivoimme aina mieheni kanssa että kunpa joku perustaisi Turkuun raakakahvilan tai -ravintolan. Sellaisen mistä saisi myös helposti herkkuja mukaan, eikä tarvitsisi aina valmistaa itse. Ihana yllätys oli kun Pure avasi ovensa, ensin pienempään tilaan, Eerikinkadun loppupäähän. Siellä tutustuin iloisiin ja mukaviin Tyttiin ja Svanteen. Nykyään Pure HERO sijaitsee Turun ydinkeskustassa Eerikinkatu 7:n isoissa tiloissa. Tarjolla on myös joogaa.

IMG_8485

* Raakajätskeihin emme kyllästy koskaan… isompi jädeannos menee lounaastakin :).

 

Kahvilasta löytyy runsas valikoima raakaravintoherkkuja, kuten mm. raakasuklaata, -kakkuja, suolaisia piirakoita, montaa eri makua raakajäätelöitä (!), raakapuuroannoksia ja superfoodpirtelöitä. Joskus myös raakapizzapiirakoita ja muita herkkuja. Lounaaksi vaihtoehtoina on erilaisia lämpimiä ruokia (vege ja ei-vege), joihin sisältyy salaatti. Juomavaihtoehtoja on runsaasti. Palvelu on ystävällistä,  toiveet otetaan huomioon. Pure-koukussa näyttää olevan moni muukin kanta- asiakas ja varsinkin lounasaikaan saattaa olla ruuhkaa. Läheisessä Q-parkissa Sokos Wiklundin edessä, saa S-etukortilla 30 min ilmaista parkkiaikaa arkisin ja lauantaisin. Sunnuntaisin yhden tunnin.

Jollet muuten halua tulla Turkuun käymään, niin tule edes raakaherkkujen takia :D.

Toivottelee Rymättylän asukki

IMG_8446

Facebook comments:

comments