Raakaravintokurssi su 21.7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raakaravintoa helposti-kurssi

Su 21.7  klo 13. Kesto n. 3,5h

Hinta 60e (sis. opetuksen, reseptivihkosen ja ruokailun)

Kurssin vetäjä: Anita Salo

Paikka: Turun Betelkirkon Kasvisravintola

 

Raakaravintoa helposti-kurssilla saat uutta inspiraatiota, vinkkejä ja hyviä helppoja reseptejä!

Alussa on teoriaosuus, missä käydään läpi raakaravinnon perusteita ja vaikutuksia, sekä tehtäviä ruokia. Sen jälkeen mukavaa, ohjattua kokkaamista, jolloin teemme monipuolisen kesäisen raakaravintoaterian, vihersmoothien sekä jälkiruuan. Lopuksi herkuttelemme yhdessä.

Kurssit ovat olleet suosittuja, joten ilmoittauduthan pian! Ilmoittautua voit sähköpostitse: anita@raakaravinto.net, tällä lomakkeella tai puhelimitse 040-9100093. (Soitan sinulle takaisin jollen juuri pysty vastaamaan). Laitathan sähköpostiin myös puhelinnumerosi. Ilmoitathan hyvissä ajoin mikäli sinulla on jokin allergia. Kurssin ruuat ovat gluteenittomia ja maidottomia. Ilmoittautumisen jälkeen saat varmistuksen sähköpostitse ja lisätietoja kurssista.

Tervetuloa myös kauempaakin, vaikka yhteiskyydillä. Kurssilaisia on käynyt myös mm. Helsingistä, Tampereelta ja Porista. (Näillä näkymin en pidä kesällä muita kokkauskursseja).

———-

Kurssilaisten kommentteja aiemmilta kursseilta: – Huippukurssi, kaikki tosi maistuvaa ja uusia inspiraatioita syntyi. – Erinomainen kurssi. – Hyvä suunnittelu ja tunnelma. – Onpa hyvää, voiks tää edes olla terveellistä? – Mukavaa, hyvät ruuat ja kivat ihmiset. – Hyvin järjestetty.

———

 

 

 

Facebook comments:

comments