Raakaravintokurssi Turussa 21.4!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raakaravintokurssi 17.3 on täynnä! Tässä tietoa seuraavasta kurssista 21.4.

 

Raakaravintoa helposti- peruskurssi

su 21.4 klo 13 Turun Kasvisravintolassa

Kesto n. 3,5-4h.

Hinta 60e (sis. opetuksen, reseptivihkosen ja ruokailun)

 

Raakaravintoa helposti- peruskurssilla saat paljon tietoa raakaravinnosta, uutta inspiraatiota ja vinkkejä. Kurssi järjestetään Turun keskustassa, Betelkirkon Kasvisravintolassa. Kurssilla käymme läpi tietoa raakaravinnosta ja sen valmistamisesta, vihersmoothieista, idättämisestä, raaka-aineista ja välineistä. Sen jälkeen valmistetaan muutamia ruokia ohjatusti, mm. vihersmoothia, tuorepuuroa, viherlautasen, kastikkeen ja jälkiruuan. Lopuksi herkuttelemme yhdessä.

Kurssit ovat olleet suosittuja, joten ilmoittauduthan pian! Kurssille otetaan mukaan max. 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautua voit sähköpostitse: anita@raakaravinto.net, tällä lomakkeella tai puhelimitse 040-9100093. (Soitan sinulle takaisin jollen juuri silloin pysty vastaamaan). Laitathan sähköpostiin myös puhelinnumerosi. Ilmoitathan hyvissä ajoin mikäli sinulla on jokin allergia. Kurssin ruuat ovat gluteenittomia ja maidottomia. Ilmoittautumisen jälkeen saat varmistuksen ja lisätietoja kurssista.

———-

Kurssilaisten kommentteja aiemmilta kursseilta: – Huippukurssi, kaikki tosi maistuvaa ja uusia inspiraatioita syntyi. – Erinomainen kurssi. – Hyvä suunnittelu ja tunnelma. – Onpa hyvää, voiks tää edes olla terveellistä? – Mukavaa, hyvät ruuat ja kivat ihmiset. – Hyvin järjestetty.

 

 

 

Facebook comments:

comments