Raakaravintokurssi Turussa!

Raakaravintokurssi 17.3.13

 

Raakaravintoa helposti- peruskurssi

su 17.3, klo 14.30

Kesto n. 3,5h.

Hinta 55e (sis. mm. opetuksen, reseptivihkosen ja ruokailun)

Kurssin vetäjä: Anita Salo

-Myöhemmin keväällä 2013 tulossa myös jatkokurssi.

 

 

Raakaravintoa helposti- peruskurssilla saat paljon tietoa raakaravinnosta, uutta inspiraatiota ja vinkkejä. Kurssi järjestetään Turun keskustassa, Betelkirkon Kasvisravintolassa. Kurssilla käymme läpi tietoa raakaravinnosta ja sen valmistamisesta, vihersmoothieista, idättämisestä, versottamisesta ja raaka-aineista. Sen jälkeen valmistetaan muutamia ruokia ohjatusti, mm. vihersmoothia, tuorepuuroa, viherlautasen, kastikkeen ja jälkiruuan. Lopuksi herkuttelemme yhdessä.

Kurssit ovat olleet suosittuja, joten ilmoittauduthan pian! Kurssille otetaan mukaan max. 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautua voit sähköpostitse: anita@raakaravinto.net, tällä lomakkeella tai puhelimitse 040-9100093. Laitathan sähköpostiin myös puhelinnumerosi. Ilmoitathan hyvissä ajoin mikäli sinulla on jokin allergia. Kurssin ruuat ovat gluteenittomia ja maidottomia. Ilmoittautumisen jälkeen saat varmistuksen ja lisätietoja kurssista.

———-

Kurssilaisten kommentteja aiemmilta kursseilta: – Huippukurssi, kaikki tosi maistuvaa ja uusia inspiraatioita syntyi. – Erinomainen kurssi. – Hyvä suunnittelu ja tunnelma. – Onpa hyvää, voiks tää edes olla terveellistä? – Mukavaa, hyvät ruuat ja kivat ihmiset. – Hyvin järjestetty.

Facebook comments:

comments