Raakaravintokurssi

 

– Pidän kursseja mahdollisuuksien mukaan myös muualla päin Suomea; lähinnä etelä- ja länsi-Suomen alueella. Voit toivoa ja tiedustella kursseja: anita@raakaravinto.net.

 

Raakaravinto kokkauskurssi: ‘Raakaravintoa helposti’

Turun keskustassa, Betel-kirkon Kasvisravintolan tiloissa.

su 9.9.12, klo 14.30

  • Kurssin kesto n. 3,5h
  • Hinta 60e/hlö  (sis. opetuksen, raaka-aineet ja reseptivihkosen)
  • Vetäjä: Anita Salo

Kurssi painottuu lähinnä kokkaukseen ja herkutteluun. Ensin käydään vähän läpi vähän teoriaa, mm. yleistä raakaravinnon valmistamisesta, ravinto-aineista ja vihersmootheista. Sekä alustusta valmistettaviin ruokiin. Sen jälkeen kokkausta ohjauksen kera, monipuolinen menu, mm. kasviswrapppeja, kukkakaalia intialaisittain, lisukkeita, erilaisia salaatteja ja kastiketta, vihersmoothia sekä jälkiruokia, mm. mansikkakakkua. Kokkauksen jälkeen herkuttelemme yhdessä.

 

Kurssille otetaan mukaan n. 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautua voit sähköpostitse: anita@raakaravinto.net tai tällä lomakkeella. Kun olet ilmoittautunut, saat vahvistuksen ja lisäohjeet ilmoittautumismaksua (osa kurssimaksusta) varten, jolla varmistat paikkasi kurssille.

Ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat tai -herkkyydet ilmoittautuessasi. Kaikki kurssin ruuat ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

 

Facebook comments:

comments