Suomen Voimaruoka – alekoodi


Alekoodien perheeseen liittyi Suomen Voimaruoka, uusi laadukas superfood-verkkokauppa. 

Testasin Suomen Voimaruuan tuotteita. Tilaus tuli nopeasti perille, asiakaspalvelu oli ystävällistä ja paketti oli hyvin pakattu. Tuotteissa oli pitkät parasta ennen-päiväykset (ei aina itsestäänselvyys kaikilla toimittajilla), pakkaukset oli reilunkokoisia, ekologisia ja kauniita. Jo havaijilainen spirulina, guarana, lucuma ja acai ovat osoittautuneet laadukkaiksi.

 

Spirulina sopii hyvin smoothiin sitruksien kanssa, esim. appelsiinin kanssa. Sitrukset peittävät spirulinan merellistä makua. Guarana on tosi piristävää, sitä käytetään vain pikkuisen kerrallaan. Joten tämä paketti tulee kestämään kyllä pitkään… Guarana käy esim. aamusmoothiin tai proteiinisheikin kanssa päivää piristämään. Tällä voi myös välttää kofeiinin ikävämpiä vaikutuksia.

Lucumaa oli myös reilunkokoinen paketti, sitä meillä menee paljon, maku on pehmeä, makea ja vähän vaniljainen. Se sopii melkein mihin vaan leipomuksiin, jälkkäreihin ja raakasuklaisiin.

Acaijauhe on vuosia ollut oma kestosuosikkini, superantioksidantti, sopii hyvin mm. smootheihin, leivonnaisiin ja tuorepuuroihin. Se kannattaa avattuna säilyttää kylmässä.

 

Tietoa Suomen Voimaruuasta:

Superfood -tuotteilta odotetaan yhä korkeampaa laatua. Suomen Voimaruoka on vastannut tähän kutsuun tarjoamalla juuri näitä parhaita vaihtoehtoja laatutietoisille kuluttajille.

Voimaruoan tuotesarjan erityispiirre on luomutuotteiden suuri määrä. Jos vain luomusertifioitu tuote on laadukkain valinta, niin silloin olemme sen valinneet. Laadun varmistaminen on aina vaikeampaa, kun viralliset sertifikaatit uupuvat. Voimaruuan valikoimassa on enemmän luomutuotteita kuin missään muussa superruokien tuotesarjassa Suomessa.

Olemme pyrkineet ottamaan valikoimaamme arvostetuimpia ja maukkaimpia lajikkeita, luotettavia alkuperämaita sekä laadusta tunnettuja toimittajia. Valmistusmenetelmissä olemme suosineet laadukasta kylmäprosessointia ja raakavalmistusmenetelmiä, prosesseja, joissa mitään luonnollista aineita ei oteta pois eikä mitään lisätä.

Mullistavan hinnoittelumme takia nämä korkeimman laatuluokituksen saaneet tuotteemme ovat lähes samanhintaisia kuin vastaavan nimiset heikompilaatuiset tuotteet. Helppokäyttöiset pakkauksemme kuvastavat Suomen Voimaruuan arvoja – puhtautta, kestävyyttä, luonnonmukaisuutta, tuoreutta sekä luotettavuutta. Iloksemme voimme vain todeta, että tuotesarjamme on mitä kattavin ratkaisu superfoodien saralla. Se on Suomen laajimpia ja siihen kuuluu yli 30 tuotetta, joiden joukosta löytyy useita Suomen markkinoille täysin uusia vaihtoehtoja.

 

Suomen Voimaruualla on tällä hetkellä voimassa postikulut 2,90e. Normaalisti kotimaassa 3,90€ ja yli 75€:n tilaukset ilman postikuluja. Yli 125€:n tilaukset tulevat halutessa rahtivapaasti suoraan kotiin. Alle 125e tilaukset suoraan kotiin 7,90€ maksulla. Kun tilaa ennen klo. 13.00, tilaus lähtee samana arkipäivänä. Tilausta voi siis odottaa perille 1-3 arkipäivän sisällä.

 

Saat Suomen Voimaruualta 10% alennusta joka tilauksesta koodilla: RAAKARAVINTO.NET. (Syötä koodi kohtaan ‘kuponkikoodi’).

 


 

Facebook comments:

comments