Uusia alekoodeja

Tilaan paljon luomutuotteita verkkokaupoista. Vähän väliä tulee tilattua kaikenlaista kiinnostavaa. Hienoa on että raakatuotteiden määrä sen kun vaan kasvaa, joten valmistuotteissakin on yhä enemmän valinnanvaraa. Mm. raakapatukat ja välipalat, makeat ja suolaiset keksit, näkkärit, suklaat…Vaikka itse tehty onkin edullisempaa, on kiva välillä herkutella valmiillakin. Verkkokaupat on yleisesti edullisempia kuin luontaiskaupat, riippuen kaupasta, kampanjoista, aletuotteista, poistoista jne. Varsinkin isompia perhepakkauksia saa netistä yleensä paljon halvemmalla. Tosin on mukava myös kannattaa lähimpiä luontaiskauppojaan, mikä taas auttaa heitä pitämään valikoiman laajempana. Sitäkin tulee harrastettua.

Uusia alekoodeja on Ipanaisen Raw Gaia tuotteista, laadukkaita ja täysin raakoja ihonhoitotuotteita. -5% joka tilauksesta koodilla raakaravinto.net. Tästä sarjasta olen käyttänyt msm-kasvovoidetta tähän mennessä.

Sekä Olivian Superfoodit, missä lähes kaikki luomua. -5% ekasta tilauksesta koodilla raakaravinto. Tilattu on muutaman kerran, nopeasti tuli tilaus perille ja tuotteet oli hyviä. 

Facebook comments:

comments